جدول محتوا

سوراخکاری سقف بتنی

سوراخکاری سقف بتنی

سوراخکاری سقف بتنی

سوراخکاری سقف بتنی، به دلیل عبور دادن لوله های، تاسیسات و سایر امکانات سازه بتنی صورت می پذیرد. همین طور روش های مختلفی برای این کار وجود دارد که برش بتن پاسارگاد یک به یک آن ها را برای شما شرح خواهند داد. با ما همراه باشید.

سوراخکاری بتن و سازه بتنی جزو یکی از مرسوم ترین کار ها می باشد که برای انجام امور مختلفی از جمله عبور تاسیسات، نمونه برداری از سازه و… مورد استفاده قرار می گیرد.

سوراخکاری سقف بتنی
معرفی خدمات سوراخکاری سقف بتنی

دلیل سوراخکاری سقف بتنی چیست؟

سوراخکاری سقف بتنی به منظور رد نمودن لوله ها و کانال های مختلف از داخل سازه بتنی انجام می پذیرد. البته لازم به ذکر است که می توان با سوراخکاری سقف بتنی، کاشت میلگرد و یا آرماتور را نیز انجام داد.

در جهت سوراخکاری سقف بتنی چه معمولی و چه مسلح، از مته های مخصوص و همین طور دستگاه های مختلفی استفاده می شود. لازم به ذکر است که مته سوراخکاری سازه بتنی، باید دارای قابلیت چکش کاری باشد.

همین طور سرعت آن به صورت متغیر باشد و از گیره مناسبی برخوردار باشد. لازم به ذکر است که باید‌ دستگاه قابلیت تنظیم عمق سوراخ را داشته باشد و اپراتور بتواند سرعت دستگاه را به درستی تنظیم کند.

سوراخکاری سقف بتنی مسلح به چه منظور انجام می شود؟

بتن مسلحه که با نام بتن آرمه نیز شناخته می شود، بتنی است که با به کار گیری میلگرد ها، مورد تقویت شدن قرار گرفته است. برای مسلح نمودن بتن، از میلگرد های تقویتی، شبکه های توری تقویتی، ضخامت فلزی و یا الیاف تقویتی استفاده می گردد.

به طور کلی هنگامی که بخواهیم بتن را در برابر نیرو های کششی و فشاری مقاوم یازی کنیم، آن را به میلگرد مجهز می کنیم. چرا که نیرو های کششی به وجود آمده در بتن، به میلگرد وارد می شود. وجود آرماتور در بتن مسلح، باعث بالا بردن مقاومت در بتن می شود. همین  طور از ترک خوردگی آن به مرور زمان، تا حد چشمگیری جلوگیری می کند.

با توجه به وجود میله های فولادی، بتن در برابر فشار از مقاومت بسیار زیادی برخوردار خواهد شد. همین مسئله باعث می شود تا در اثر ضربه و فشار، سازه بتنی تحلیل نرفته و استحکام خود را حفظ کند.

از این رو سوراخکاری سقف بتنی مسلح، یک کار دشوار به شمار می آید و نمی توان آن را با مته های معمولی انجام داد. به همین خاطر در جهت سوراخکاری سقف بتنی مسلح از دستگاه کرگیر و یا مغزه گیر استفاده می گردد.

سوراخکاری سقف بتنی
سوراخکاری سقف بتنی به چه منظور انجام می شود؟

سوراخکاری سقف سازه بتنی با دستگاه کرگیر

کرگیری یکی از رایج ترین و پر کاربرد ترین روش های سوراخکاری سقف بتنی می باشد. البته لازم است بدانید که از این روش می توان برای سوراخکاری سازه های بتنی غیر مسلح نیز استفاده نمود.

در روش کرگیری میلگرد های موجود در سازه بتنی، توسط کریستال های الماسی در حالت ماشینی سوراخ می گردند. یکی از مزیت های الماس، سرعت بسیار بالایی است که دارد. همین طور خرابی کم تری ایجاد نموده و جزو روش های غیر ارتعاشی به شمار می آید.

از این رو می توان بدون این که تخریب تهاجمی و یا تنش بیش از اندازه تولید نمود، سوراخ هایی را در سقف سازه بتنی ایجاد کرد.

در روش مغزه گیری بتن، نمونه هایی که به دست می آید به منظور انجام آزمایشات مقاومت فشار، مقاومت خمشی، مقاومت کششی، تعیین عمق کربناسیون و… در آزماشگاه استفاده می شود.

اگر تصمیم دارید که از روش کرگیری برای سوراخکاری سقف بتنی استفاده کنید، حتما از الماس مناسبی استفاده نمایید. هم چنین باید در زمان کار با دستگاه مغزه گیر به نکاتی مانند قدرت، فشار و سرعت موتور دستگاه نیز توجه داشته باشید. شما باید تمامی تنظیمات دستگاه مغزه گیر را بر اساس سوراخی که تصمیم دارید در سقف سازه بتنی ایجاد کنید، انجام دهید.

سوراخکاری سقف بتنی
معرفی روش سوراخکاری سقف بتنی

لازم به ذکر است که سر مته های دستگاه کرگیر از جنس الماس تهیه شده اند. از این رو مقاومت چشمگیری در برابر بتن های خیلی سخت و مقاوم از خود نشان می دهند. بهتر است در زمان سوراخکاری سقف سازه بتنی، به سراغ مته های قدرتمند و با کیفیت بروید.

مزایای استفاده از دستگاه مغزه گیر برای سوراخکاری سقف سازه بتنی

دستگاه کرگیر جزو دستگاه هایی است که می تواند به آسانی و به راحتی آرماتور های دفن شده در سازه بتنی را برش دهد. هم چنین شما می توانید با کمک این دستگاه، به هر مقدار که نیاز دارید در سقف سازه بتنی نفوذ کنید.

به طور کلی دستگاه کرگیر، از دقت بالا در سوراخکاری سازه بتنی برخوردار می باشد و می توان حفره هایی را با هر زاویه و قطر در سازه بتنی ایجاد نمود.

لازم است بدانید که دستگاه مغزه می تواند تا عمق 150 سانتی متر در سازه هایی با بتن مسلح و غیر مسلح نفوذ کند و در این میان از سرعت عمل بالا و دقت زیادی بهره مند می باشد.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *